Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Αυστηρότερες ποινές για όσους καταστρέφουν την περιουσία πολιτών και κράτους

«Τέλος στην ανοχή για όσους καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, απαιτώντας «να πληρώσουν από την τσέπη τους όσοι προκαλούν ζημιές».

Επιπροσθέτως, αναφέρει, πως «ο κ. Τόσκας δεν μπορεί επ΄ άπειρον να νίπτει χείρας για τις πολλαπλές επιθέσεις που γίνονται από αναρχικές συγκεντρώσεις, σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης».

Η Ένωση Κεντρώων, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι έχει συγκεκριμένη θέση σχετικά με το θέμα των αιφνίδιων επιθέσεων που πραγματοποιούν αναρχικές ομάδες, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές και «ζητά τη μεταβολή του θεσμικού πλαισίου, ώστε και οι ποινές των υπαιτίων να γίνουν αυστηρότερες, αλλά και η αποκατάσταση της προκαλούμενης ζημιάς να γίνεται από τις περιουσίες των υπαιτίων. Το θεσμικό αυτό πλαίσιο να ισχύσει άμεσα για τις περιοχές Αθηνών και Θεσσαλονίκης».

Tags
Back to top button