Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλος και μεθυσμένοι έκαναν γυαλιά καρφιά γνωστό μπαρ στη Γλυφάδα

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν δύο άτομα- Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών – Στην κατοχή του ενός βρέθηκε όπλο το οποίο στάλθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια


Συναγερμό προκάλεσε στην Αστυνομία τη νύχτα του Σαββάτου σοβαρό επεισόδιο σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια – μπαρ της Γλυφάδας. Ήταν λίγο μετά τις 4:00, όταν τρεις άντρες μπήκαν στο μαγαζί για να διασκεδάσουν.

Ωστόσο, όντας ήδη αρκετά μεθυσμένοι και σε συνδυασμό με το αλκοόλ που συνέχισαν να καταναλώνουν στο γνωστό μπαρ, άρχισαν να προξενούν φασαρίες, αρχικά με τους θαμώνες και στη συνέχεια με υπαλλήλους του καταστήματος που επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν και να τους οδηγήσουν προς την έξοδο. Οι τρεις αλλοδαποί άντρες άρχισαν μεταξύ άλλων να σπάνε ποτήρια, χτυπώντας και τραυματίζοντας στο πρόσωπο με τα σπασμένα γυαλιά δύο υπαλλήλους του καταστήματος.

Αμέσως μετά έφυγαν από το μαγαζί πεζοί, ενώ ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση από τους υπεύθυνους του μπαρ και θαμώνες. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, οι οποίοι ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στη γύρω περιοχή. Λίγο αργότερα οι δύο από τους τρεις της παρέας συνελήφθησαν στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, ενώ ο τρίτος εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για δύο Κροάτες και έναν Σέρβο, οι οποίοι ήταν εμφανώς μεθυσμένοι, ενώ όλοι προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψη τους. Μάλιστα, ο ένας είχε κρυμμένο στο κορμί του και ένα πιστόλι, μάρκας Steyer C9, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και στάλθηκε για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας για τα περαιτέρω.


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιστόλι είχε ξυσμένο το σειριακό του αριθμό για να μην αναγνωρίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους υπαλλήλους του μαγαζιού τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Tags
Back to top button