Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ενοχλημένο το Ισραήλ από την απόφαση των ΗΠΑ για οικονομική βοήθεια στους Παλαιστινίους

Ο πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ εξέφρασε την «απογοήτευσή» του μετά την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον ότι θα ξαναρχίσει τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας στους Παλαιστίνιους μέσω της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNWRA).

«Εξέφρασα την απογοήτευσή μου και τη διαφωνία μου με την απόφαση να ξαναρχίσει η χρηματοδότηση στην UNWRA χωρίς να διασφαλιστεί πρώτα ότι υλοποιούνται ορισμένες μεταρρυθμίσεις, με στόχο κυρίως τον τερματισμό της υποκίνησης (στον αντισημιτισμό) και την αφαίρεση αντισημιτικού περιεχομένου από τα σχολικά προγράμματα», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Γκιλάντ Ερντάν.

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να χορηγήσει βοήθεια ύψους 235 εκατομμυρίων δολαρίων στους Παλαιστίνιους, ξαναρχίζοντας το πρόγραμμα χρηματοδότησης της UNWRA, του προγράμματος του ΟΗΕ που στηρίζει τους πρόσφυγες, αλλά και άλλα προγράμματα που είχαν διακοπεί από τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις δήλωσε πως αυτή η οικονομική βοήθεια «συνάδει απόλυτα» με τη σχετική αμερικανική νομοθεσία. Οι αναπτυξιακοί εταίροι των ΗΠΑ στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα έχουν «επιθετικά συστήματα μετριασμού των κινδύνων

» για να διασφαλίσουν ότι η βοήθεια θα χορηγείται σε εκείνους που προορίζεται, δήλωσε ο Πράις.

 

Tags
Back to top button