Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ενέδρα θανάτου είχε στήσει ο επίδοξος δολοφόνος του 47χρονου από τον Βροντάδο της Χίου

Ενέδρα θανάτου βάσει σχεδίου είχε στήσει ο επίδοξος δολοφόνος του 47χρονου από τον Βροντάδο της Χίου, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και θα μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα καθώς φέρει βαρύτατα τραύματα από πυροβόλο όπλο και από μαχαίρι!

Ο 37χρονος δράστης είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του 47χρονου με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές και είχε στήσει καρτέρι λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή «Ψυχάρη» στην Δασκαλόπετρα του Βροντάδου, περιμένοντάς τον να επισκεφτεί το τροχόσπιτο που είχε εγκαταστήσει μέσα στο οικόπεδό του.

Μόλις τον είδε, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ αλλά η σφαίρα τραυμάτισε ξώφαλτσα το θύμα στο μάτι και κατάφερε να επιτεθεί στον επίδοξο δολοφόνο του. Οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια, αλλά ο 37χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό τον 47χρονο στα πλευρά και το χέρι. Στη συνέχεια, κρύφτηκε ανάμεσα στα δέντρα της περιοχής, όπου τον εντόπισαν λίγο αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας και τον συνέλαβαν.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χίου, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και έδωσε μια πρώτη κατάθεση πριν εισαχθεί στην Εντατική. Ωστόσο, υπάρχει φόβος να χάσει το μάτι του και αποφασίστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Όμως, το C-130 που επρόκειτο να τον παραλάβει το βράδυ της Τρίτης ακινητοποιήθηκε από βλάβη και σήμερα αναμένεται να αφιχθεί άλλο στο νησί.

Tags
Back to top button