Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στο Αντίρριο από την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα (βίντεο) (upd)

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ένα άτομο έχασε την ζωή του στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, έπειτα από ανατροπή βάρκας ενώ αγνοείται ο έτερος επιβάτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη δυτική Ελλάδα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Κυριακής, κοντά στο λιμάνι του Αντιρρίου.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως έως 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα τα κύματα να αναποδογυρίσουν τη βάρκα.

Κατόπιν επιχείρησης του λιμενικού σώματος και του πυροσβεστικού σώματος, οι αρχές εντόπισαν νεκρό τον έναν από τους δύο άνδρες και αναζητούν τον δεύτερο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο θύματα είναι Γάλλοι υπήκοοι.


Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των ισχυρότατων φαινομένων που συνοδεύουν το νέο κύμα κακοκαιρίας, που έχει ονομαστεί «Γηρυόνης», είναι οι Αρχές της χώρας. Η έντονη κακοκαιρία πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει έως την Τρίτη.

Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει πως η μεγάλη ένταση των φαινομένων και οι σημαντικές ποσότητες βροχής που θα πέσουν καθιστούν την κακοκαιρία δυνητικά επικίνδυνη και ικανή να δημιουργήσει προβλήματα.

Από τις νυκτερινές ώρες της Κυριακής και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας ένα μέτωπο πολύ ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα διασχίσει το σύνολο της χώρας, με κατεύθυνση από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Τα φαινόμενα σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στον προγνωστικό χάρτη παρουσιάζονται οι αθροιστικές ποσότητες υετού (βροχές/καταιγίδες) του «Γηρυόνη», έως τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 25/11

Η πορεία της κακοκαιρίας λεπτό προς λεπτό

Tags
Back to top button