Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ένα βήμα πριν το σκληρό lockdown Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο

Ένα βήμα πριν το ολικό lockdown βρίσκονται Αχαΐα, Ρέθυμνο αλλά και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στην τελευταία σύσκεψη των επιστημόνων η εισήγηση φαίνεται να ήταν η περιφερειακή ενότητα Αχαΐας αλλά και του Ρεθύμνου να μπουν σε καθεστώς lockdown.

Χαρακτηριστικό, πάντως του συναγερμού που έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας είναι το γεγονός πως συζητείται η ενεργοποίηση των ιδιωτικών κλινικών για τη στήριξη του ΕΣΥ. Οι ειδικοί του υπουργείου Υγείας συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία τόσο για τον αριθμό των κρουσμάτων όσο κυρίως για την πορεία του αριθμού των νοσηλειών στις περιοχές υψηλού κινδύνου, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει ληφθεί η απόφαση για άμεση λήψη μέτρων. Όλα τα βλέμματα τώρα στρέφονται στην σύσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων την Παρασκευή.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη προσωπική εικόνα της κατάστασης θα έχει σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην πόλη για να επισκεφθεί νοσοκομεία αλλά και να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:

10:00 – Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

11:00 – Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Τούμπας, που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο.

11:30 – Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

12:15 – Συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, θα πραγματοποιηθούν μετά την επίσκεψη στο ΓΝΘ «Γ. Γεννηματάς» και μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Tags
Back to top button