Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

emvolio.gov.gr: Άνοιξε η πλατφόρμα που δίνει πληροφορίες για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Σε λειτουργία βρίσκεται, η ηλεκτρονική πλατφόρμα emvolio.gov.gr η οποία, δίνει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα απαντώνται σημαντικά ερωτήματα των πολιτών που έχουν να κάνουν με τη διαδικασία αλλά και το ίδιο το εμβόλιο.

Παράλληλα, δίνει η δυνατότητα τους πολίτες να εγγραφούν στην άυλη συνταγογράφηση, που θα χρησιμεύσει ως προς το κλείσιμο ραντεβού για τον εμβολιασμό. 

Το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών

Σημειώνεται πως μετά τη χθεσινή έγκριση που έλαβε το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, αρχίζει η διαδικασία διανομής των πρώτων δόσεων στις χώρες της Ε.Ε.

Το εμβόλιο, όπως επανέλαβε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, θα φτάσει στη χώρα το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου και οι πρώτοι εμβολιασμοί θα γίνουν στις 27 Δεκεμβρίου, όταν και θα το λάβει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προτεραιότητα στους εμβολιασμούς θα λάβουν οι υγειονομικοί, στη συνέχεια θα έρθει η σειρά των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων και ύστερα περί τα 2,4 πολίτες άνω των 65 ετών.

Tags
Back to top button