Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Εμβόλιο Ρωσίας - Sputnik V: Οι Φιλιππίνες ξεκινούν τον Οκτώβριο κλινικές δοκιμές

Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, την περασμένη Τρίτη που και ανακοινώθηκε ότι η Ρωσία καταχώρησε το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, δήλωσε έτοιμος να δοκιμάσει πρώτος το Sputnik V, που ανέπτυξε το Ινστιτούτο Έρευνας Γκαμαλέγια.

Σήμερα Πέμπτη, ο εκπρόσωπος της Προεδρίας στις Φιλιππίνες Χάρι Ρόκ, ανακοίνωσε ότι η χώρα του ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο κλινικές δοκιμές με το ρωσικό εμβόλιο. 

«Η τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών στις Φιλιππίνες είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Μάρτιο 2021 και αφού οι ειδικοί θα έχουν αξιολογήσει τα αποτελέσματα των δοκιμών στη Ρωσία» δήλωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πρόεδρος Ντουτέρτε μπορεί να εμβολιαστεί τον Μάιο του 2021.

Το εμβόλιο Sputnik V έχει υποβληθεί σε δοκιμές δύο μηνών. Οι ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκε το εμβόλιο έχουν αναπτύξει ανοσία στον κορωνοϊό για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων ανακοίνωσε ότι η τρίτη φάση των δοκιμών θα πραγματοποιηθεί τόσο στη Ρωσία, όσο και στο εξωτερικό, σε χώρες όπως οι Φιλιππίνες, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου του κορωνοϊού θα παραδοθούν τις επόμενες εβδομάδες στα νοσοκομεία και θα είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό από την 1η Ιανουαρίου 2021.

​Σύμφωνα με τις Αρχές θα παραχθούν 500 εκατομμύρια δόσεις μέσα στο 2021. 

Tags
Back to top button