Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Εμπρηστική επίθεση με μολότοφ σε κατάστημα στο Μεσολόγγι - Έσπασαν τη βιτρίνα και έβαλαν φωτιά

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με άγνωστο κίνητρο έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου.

Η περιοχή σηκώθηκε στο πόδι όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο κατάστημα της αλυσίδας «Pink Woman» που βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνος και αμέσως έσπευσαν πληρώματα της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο πριν επεκταθεί και στα διπλανά καταστήματα.

Κατά την επιτόπια αυτοψία, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό από άγνωστους που έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος με μια μεγάλη πέτρα και στη συνέχεια πέταξαν στο εσωτερικό του μια μολότοφ! Το ασυνήθιστο για την πόλη περιστατικό προκαλεί προβληματισμό στις διωκτικές αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν τους εμπρηστές από τα πλάνα του ίδιου του καταστήματος αλλά και των γύρω επιχειρήσεων.


 
Tags
Back to top button