Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

«Εμφύλιος» μεταξύ ισλαμιστών στη Συρία - Στρέφονται ο ένας κατά του άλλου στην Ιντλίμπ (βίντεο)

Συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ των μαχητών του Αχράρ Αλ-Σαμ και του Hay'at Tahrir al-Sham (HTS) στο χωριό Ταλ Τούκαν ανατολικά της πόλης Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, οι συγκρούσεις οδήγησαν στον τραυματισμό πολλών αμάχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το HTS κατέλαβε το χωριό.

Πιστεύεται ότι οι συγκρούσεις ξεκίνησαν λόγω διαφωνίας μεταξύ του Αχράρ Αλ-Σαμ και του HTS σχετικά με τα χρήματα των υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας στην επαρχία Idlib.

Σύμφωνα με τον HTS, η Αχράρ Αλ-Σαμ ζήτησε υποστήριξη και δημιούργησε σημεία ελέγχου στο δρόμο Sarakib-abu al Zohor.

Ο HTS ισχυρίστηκε επίσης ότι η Αχράρ Αλ-Σαμ επιτέθηκε στις θέσεις της στην πρώτη γραμμή με τις δυνάμεις κυβέρνησης της Συρίας στο χωριό Abu Ruwail στη νότια επαρχία του Αλέπο.

Tags
Back to top button