Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε γραφείο Ρεπουμπλικανού υποψήφιου

Στα πρόθυρα εμφυλίου δείχνει να έχει περιέλθει η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενόψει των «ενδιάμεσων» εκλογών που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη των «τοπικών αρχόντων» στην αμερικανική επικράτεια. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον των γραφείων Ρεπουμπλικανού υποψήφιου στη Φλόριντα, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τροφοδοτεί με δηλώσεις και αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Volusia County, στην Daytona Beach. Το προσωπικό του προεκλογικού γραφείου μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις παρακείμενου εστιατορίου, ενώ τα γραφεία έκλεισαν για τουλάχιστον ένα 24ωρο.

Στην τζαμαρία του γραφείου εντοπίστηκαν τρύπες από σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος, οι οποίες μάλιστα είχαν περάσει στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, με κίνδυνο να πληγώσουν κάποιον άνθρωπο.

Η αναφορά της αστυνομίας έκανε λόγο για τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες που βρέθηκαν εντός των γραφείων, ενώ πολλά τζάμια ήταν σπασμένα.

Προς το παρόν δεν έχει κατονομαστεί κάποιος ύποπτος, ενώ η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Tags
Back to top button