Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στη Λιμόζ της Γαλλίας, το 1932…

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου του 1932, γύρω στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα, παρατηρήθηκε στη Λιμόζ της Γαλλίας ένα παράδοξο ουράνιο φαινόμενο, ένα περίεργο μετέωρο, που, όμως, δεν έμοιαζε καθόλου με τους συνήθεις διάττοντες αστέρες.

Το μετέωρο αυτό ήταν μια πελώρια σφαίρα τόσο φωτεινή, ώστε φάνταζε σαν γιγάντια κρυστάλλινη σφαίρα, η οποία για λίγα δευτερόλεπτα κατέβαινε κάθετα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κατόπιν, σταμάτησε εντελώς κι έμεινε ακίνητη για λίγες στιγμές. Εν συνεχεία, ενώ διατηρούσε πάντοτε την ίδια εκτυφλωτική λάμψη, άρχισε να ανεβαίνει ήρεμα και σταθερά, όπου και εξαφανίστηκε με το πρώτο φως της αυγής, ανερχόμενη πάντοτε με τον ίδιο ρυθμό.

Το παράδοξο αυτό μετέωρο, που κατέρριπτε όλους τους φυσικούς νόμους, είχε σχήμα ηλεκτρικής λυχνίας, λίγο επιμηκυμένης. Εκείνο, όμως, που προκάλεσε κατάπληξη ήταν η απαστράπτουσα φωταψία του και ο αφύσικος τρόπος κίνησής του.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στις 02/09/1932…

Tags
Back to top button