Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. τον Ιούλιο του 1947…

Το Πρακτορείο Ειδήσεων Reuters δημοσίευε πληροφορίες από την Αυστραλία, σύμφωνα με τις οποίες έξι άτομα ισχυρίζονταν ότι είχαν δει ιπτάμενους δίσκους να πετούν πάνω από το Σίδνεϊ.

Ο ένας, μάλιστα, από αυτούς δήλωσε ότι διέκρινε ένα υπέρλαμπρο ωοειδές ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε ύψος 10.000 περίπου ποδών.

Η περιγραφή την οποία έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν όμοια με τις περιγραφές εκείνων, οι οποίοι διέκριναν επίσης παράδοξες πτητικές μηχανές υπεράνω του Καναδά και των Βορείων Πολιτειών της Αμερικής.

Σύμφωνα με τα όσα αγγέλλονταν από την Κοπεγχάγη της Δανίας, η εκεί εκδιδόμενη εφημερίδα «Kobenhavn» ανέγραφε την είδηση ότι δύο άνθρωποι βεβαίωναν ότι είδαν πάνω από τη δανική πρωτεύουσα έναν φλεγόμενο ιπτάμενο δίσκο παρόμοιο με εκείνον που είχε εμφανιστεί στους αμερικανικούς αιθέρες.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 09/07/1947…

Tags
Back to top button