Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εμανουέλ Μακρόν: Σε σταθερή κατάσταση-Καθησυχαστικές οι εξετάσεις του

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που διαγνώστηκε θετικός με την Covid-19, παρουσιάζει σήμερα μια «σταθερή κατάσταση υγείας» σε σύγκριση με χθες και τα αποτελέσματα των κλινικών και παρακλινικών εξετάσεών του «είναι καθησυχαστικά», έγινε γνωστό από το Ελιζέ, σε ένα δελτίο τύπου.

Ο Γάλλος πρόεδρος, που βρίσκεται σε απομόνωση στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες, κοντά στο Παρίσι, «συνεχίζει να παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα της νόσου Covid-19 (κόπωση, βήχα, μυϊκούς πόνους) που δεν τον εμποδίζουν σε καμία περίπτωση να εκπληρώνει τα καθήκοντά του», συμπληρώνεται σε αυτό το σύντομο δελτίο τύπου, που υπογράφει ο γιατρός Ζαν-Κριστόφ Περοσόν, ο αρχίατρος της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε χθες ότι πηγαίνει καλά, μία ημέρα αφότου διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, ωστόσο εργάζεται σε χαλαρότερους από τους συνηθισμένους ρυθμούς.

Tags
Back to top button