Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ελληνική Λύση για συνέντευξη Κ.Μητσοτάκη: «Εμφανίζεται σαν 'θριαμβευτής' πάνω στα αποκαΐδια της κοινωνίας»

Η συνέντευξη του Κ.Μητσοτάκη μπήκε στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης με την Ελληνική Λύση να εκδίδει δελτίο με επίκεντρο την πανδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την ώρα που η κυβέρνηση περνούσε τροπολογία αμνήστευσης των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ως «θριαμβευτής» στην διαχείριση της πανδημίας.

Πανηγυρισμοί πάνω στα αποκαΐδια της κοινωνίας και της οικονομίας για τα μάτια του κόσμου, αλλά ασυλία στους συνεργούς των εγκληματικών λαθών, τους οποίους η κυβέρνηση προστατεύει ακόμα και από ενδεχόμενη κλήση ως μάρτυρες σε δικαστήριο! Συνεχής εξαπάτηση για να κρύψουν τα εγκλήματα.

Tags
Back to top button