Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ελλάδα και Δανία θα συνεργαστούν για καταπολέμηση της διαφθοράς

O αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος συναντήθηκε με τον πρέσβη της Δανίας στη χώρα μας

Τα συγχαρητήρια της Κυβέρνησης της Δανίας μετέφερε ο πρέσβης της Δανίας στην χώρα μας Michael Braad στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τις προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, με τον Michael Braad, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. Στη συνάντηση επίσης συμμετείχε ο γενικός γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Χρήστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης ο Δανός πρέσβης μετέφερε τα συγχαρητήρια της Κυβέρνησης της Δανίας στον αναπληρωτή υπουργό και την Ελληνική Κυβέρνηση για τις προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς. Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί και εντάσσονται στο εθνικό στρατηγικό σχέδιο κατά της διαφθοράς και αφορούν τόσο σε νομοθετικές πρωτοβουλίες όσο και στον συντονισμό και την ενίσχυση της δράσης των ελεγκτικών σωμάτων.

Κατόπιν ερώτησης του κ. Braad, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναφέρθηκε στα εμπόδια που τίθενται στις προσπάθειες της Κυβέρνησης που χτυπάει παγιωμένα συμφέροντα και αντιλήψεις.

Τέλος, ο Δανός Πρέσβης δήλωσε την προθυμία της Κυβέρνησης της Δανίας να συνδράμει την Ελληνική Κυβέρνηση με κάθε τρόπο στην μάχη κατά της διαφθοράς, πρόταση την οποία απεδέχθη ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Tags
Back to top button