Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έλεγχος ΕΟΔΥ στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος, στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ» γίνονται από την αρχή της πανδημίας τακτικοί έλεγχοι (τουλάχιστον ανά 15 ημέρες) με μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό τόσο στο προσωπικό όσο και στους τροφίμους του Ιδρύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή δημοσιεύματα ο κ. Νεκτάριος αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει για την επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ πριν από δύο ημέρες στο Ίδρυμα, το οποίο διεξήγαγε και πάλι τεστ στο προσωπικό και στους τροφίμους.

Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Στο Ίδρυμα απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε επίσκεψη και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας με την ελπίδα ότι τόσο το προσωπικό όσο και οι τρόφιμοι θα αποφύγουν κατά τα ανθρώπινα μία ανεπιθύμητη δοκιμασία.

Tags
Back to top button