Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις για εμπλοκή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Γιάννενα

Συνελήφθησαν κατόπιν έκδοσης ενταλμάτων, δύο άτομα, τα οποία φέρεται να εμπλέκονται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε γίνει στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας στις 12 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τότε, μια ομάδα Ρομά είχε πυροβολήσει και τραυματίσει με κυνηγετικά όπλα ένα ζευγάρι και δύο ανήλικα παιδιά, ενώ είχε γίνει επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός ατόμου.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για την εξιχνίαση της υπόθεσης, χθες το πρωί συνελήφθησαν δύο άνδρες, μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος και του τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας.

Tags
Back to top button