Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα - Τρεις οι νεκροί μετά από πυροβολισμούς στην Κέρκυρα (upd)

Ανανένωση από αρχικό κείμενο 12.33: Τα τοπικά μέσα στην Κέρκυρα ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους τρεις , το ζευγάρι των Γάλλων και έναν Έλληνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε το ζευγάρι, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους, άγνωστο για ποιο λόγο!

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας, ωστόσο δεν είχε γνωστό αν ο δολοφόνος έχει συλληφθεί ή κάτι άλλο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις


Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα στη χώρα μας, καθώς σημειώθηκε ακόμη μια αιματηρή συμπλοκή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το , σημειώθηκε διπλό φονικό στην Κέρκυρα στις 11:30, όταν άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε ένα ζευγάρι Γάλλων που διέμενε στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το «φως», άνδρας, με τον οποίο είχε διαφορές το ζεύγος, τους δολοφόνησε χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα.

Η κρατική τηλεόραση σημείωσε, παράλληλα, πως μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης το έσκασε από το σημείο και διέφυγε στο σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε.

Κατά πληροφορίες που διερευνώνται, ακούστηκαν πυρά και από το σπίτι του, και εξετάζεται η πιθανότητα να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας του νησιού είναι μεγάλη και γίνεται προσπάθεια διαλεύκανσης των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

 

Tags
Back to top button