Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ-Ρωσικοί πύραυλοι Kinzhal εξόντωσαν 100 ξένους εκπαιδευτές στο Λβιβ-Αντιπρόεδρος Δούμας: ”Θα σκοτώνουμε τους Γάλλους που έρχονται Ουκρανία”

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της ρωσικής εφημερίδας αναφέρουν ρωσικό πυραυλικό χτύπημα πραγματοποιήθηκε από έναν υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal σε κέντρο εκπαίδευσης στο Λβιβ.

Την ώρα της επίθεσης, εκπαιδευτές από χώρες του ΝΑΤΟ και πάνω από 300 Ουκρανοί στρατιωτικοί βρίσκονταν στο πεδίο εκπαίδευσης.

Φέρονται να έχουν χάσει την ζωή τους 100 αλλοδαποί ( πιθανόν εκπαιδευτές) στο κέντρο εκπαίδευσης Γιαβορόβσκ, που είναι βασικός κόμβος υλικοτεχνικής υποστήριξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, αφού εκεί μεταφέρονται αρχικά, όλα τα δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα, συστήματα αεράμυνας και πυρομαχικά για πυροβολικό και συστήματα αεράμυνας, πριν μετακινηθούν για το μέτωπο.

Είναι κοντά στα πολωνικά σύνορα και έχει χρησιμοποιηθεί για εκτεταμένη ανάπτυξη και εκπαίδευση στρατευμάτων.

Το χτύπημα «του ρωσικού πυραύλου Dagger ( ορολογία ΝΑΤΟ) πραγματοποιήθηκε σχεδόν αμέσως μετά από αναφορές για μεταφορά γαλλικού στρατιωτικού προσωπικού στην περιοχή του Λβιβ.

Η Ρωσία θα κτυπήσει με τακτικά πυρηνικά αν μεταφερθούν δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία  

«Θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που φτάνουν στο ουκρανικό έδαφος», υποσχέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Πιότρ Τολστόι, εξηγώντας ότι η επιθυμία των Γάλλων για την Ουκρανία θα προκαλέσει πιθανόν  τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρει .

“Τώρα πρέπει να σκοτώσουμε. Πρέπει να λογοδοτήσουν πολλοί πολιτικοί στην δύση. Ο Ρωσικός στρατός έχει ήδη κάνει πρόβα  για τη «δουλειά» που έχει μπροστά του με τους Γάλλους στρατιωτικούς εκπαιδευτές.
Κοντά στο Κλεετσέεφκα, κοντά στο Μπαχμούτ (σε ρωσικό έδαφος!), ένας μισοπεθαμένος στρατιώτης της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων συνελήφθη τις προάλλες.

Τραυματίστηκε σοβαρά οι Ουκρανοί προσπάθησαν να τον τελειώσουν με μια σφαίρα στην καρδιά, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τώρα οι Ρώσοι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του Γάλλου. Ενώ τέτοιοι στρατιώτες στο μέτωπο είναι ελέχιστες περιπτώσεις και αντιμετωπίζονται, σε περίπτωση που  ολόκληρος ο στρατός του Μακρόν εισέλθει στην Ουκρανία, τότε θα τους εξοντώσουμε μαζικά με πυραύλους.

Οι Γάλλοι στέλνουν τον στρατό τους στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές αποκαλούσαν τους εαυτούς τους εθελοντές. Αλλά υπήρχαν και στρατιωτικοί εκπαιδευτές στα πεδία εκπαίδευσης.

Για τη Ρωσία, αυτές οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Όλοι όσοι ήρθαν σε αυτή τη γη για στρατιωτικούς σκοπούς θα εξοντωθούν. Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας παρείχε στατιστικά στοιχεία για το πόσοι ξένοι μισθοφόροι έχουν ήδη εξοντωθεί και μιλάμε για πολλές χιλιάδες", ανέφερε ο ίδιος.

Ο Ρώσος  στρατιωτικός ειδικός Μιχαήλ Αλεξάντροφ δεν αποκλείει την πυρηνική κλιμάκωση σε περίπτωση επέμβασης του ΝΑΤΟ

“Η δυτική πολιτική έχει στόχο να δοκιμάσει την αποφασιστικότητά μας και να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της κλιμάκωσης. Στην αρχή φοβήθηκαν και δεν σχεδίαζαν να προμηθεύσουν τίποτα στο Κίεβο, μετά άρχισαν να παρέχουν μη θανατηφόρα όπλα, μετά θανατηφόρα, μετά έστειλαν τανκ, τώρα ετοιμάζουν την προμήθεια μαχητών και άρχισαν να συζητούν για την άμεση είσοδος στρατευμάτων στη δυτική Ουκρανία.

Εάν απαντήσουν στα χτυπήματά μας, τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν τακτικά πυρηνικά όπλα.
Νομίζουν ότι φοβόμαστε, ή ότι δεν είμαστε ικανοί για πυρηνικό πόλεμο;

Η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας διακυβεύεται. Αυτό θα πρέπει ήδη να είναι ξεκάθαρο ακόμη σε όλους τους δυτικούς ηλίθιους γραφειοκράτες”, κατέληξε ο ίδιος.

Αυτό που είναι απολύτως ξεκάθαρο είναι  η σφοδρή ρωσική αντίδραση στην μετακίνηση στρατιωτικών δυνάμεων χωρών του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία με οποιαδήποτε ιδιότητα, ενώ η περίπτωση χρήσης τακτικών πυρηνικών είναι ακόμη μακριά, με το ερώτημα για πόσο ακόμη;  

Tags
Back to top button