Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Έκτακτη επιχορήγηση στους Δήμους της Χαλκιδικής που κτυπήθηκαν από την θεομηνία

Οι πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές δήμοι: Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Σιθωνίας Χαλκιδικής θα επιχορηγηθούν εκτάκτως για την κάλυψη εξόδων αποκατάστασης των δημοτικών υποδομών από 200.000 ευρώ οι δύο πρώτοι και με 100.000 ευρώ ο τρίτος.Παράλληλα, κλιμάκια του ΕΛΓΑ θα βρεθούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να αποτιμήσουν τις ζημιές στις καλλιέργειες και να εκταμιευθούν τα ανάλογα ποσά στους δικαιούχους. 

Αυτό αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την ηλεκτροδότηση είπε ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με την υψηλή τάση. «Το αργότερο μέχρι το Σάββατο θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση» ενημέρωσε.

Επισήμανε ότι δεν λειτουργεί ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112, για να προσθέσει ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ειδική σύσκεψη με τους εκπρόσωπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και πιλοτική δοκιμή.

Ο ίδιος είπε ακόμα ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε αμέσως για τη θεομηνία στη Χαλκιδική και έδωσε εοδηγίες για την αποστολή κλιμακίου από τους αρμόδιους υπουργούς.

«Δεν είναι ώρα για επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς εάν ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις πληγείσες περιοχές, πρόσθεσε όμως πως εάν κριθεί απαραίτητο τις επόμενες ημέρες αυτό θα συμβεί.

Ο Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε, επίσης, άμεσα από τον υπουργό Υγείας για τους νεκρούς, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, συμπληρώνοντας ότι έχουν ήδη ενημερωθεί οι ξένες πρεσβείες για τους νεκρούς υπηκόους τους.

Tags
Back to top button