Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΕΚΤ: Ούτε στα χαρτιά δεν είναι ακόμα η συζήτηση για την διακοπή του PEPP

Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg, ο αξιωματούχος της ΕΚΤ ανέφερε ότι «δεν αποτελεί μια μηχανική απόφαση το πότε θα σταματήσουν οι αγορές του PEPP», με τον ίδιο να προσθέτει πως «ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να είναι μια σημαντική στιγμή για τον περιορισμό του προγράμματος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αρκετά δεδομένα για να κρίνουμε εάν θα γίνει τότε».

Σε ερώτηση για το πότε θα αρχίσει ο περιορισμός του PEPP, το στέλεχος της ευρωτράπεζας ανέφερε πως «είναι αχρείαστο και πρόωρο να μιλάμε για αυτό το θέμα».

Ακόμα, ο Λέιν υποστήριξε ότι «θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει η αγορά εργασίας στα προ-κορονοϊού επίπεδα».

Σε σχόλιο του για τη χθεσινή απόφαση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), το στέλεχος της ΕΚΤ υποστήριξε πως «οι ΗΠΑ και η Ευρωζώνη είναι σε πολύ διαφορετικά καταστάσεις».

Ομόλογα: Υπό το μηδέν η απόδοση του ελληνικού 5ετούς

Tags
Back to top button