Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Έξω από το Πολυτεχνείο με τους άνδρες των ΜΑΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης (φωτο)

Τούς άνδρες των ΜΑΤ που φρουρούν την περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο επισκέφθηκε χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με τους άνδρες των ΜΑΤ που καθημερινά δίνουν μάχη με τους αναρχικούς στους γύρω δρόμους και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ενώ σε κείμενο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μαζί με τις φωτογραφίες, υποσχέθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα βρίσκεται δίπλα τους από την επομένη των εκλογών.

Εγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο Αδωνις Γεωργιάδης:

«Μετά από όλες τις ομιλίες, τις συνεντεύξεις, τις συγκεντρώσεις και τα σπίτια, είχα την μεγαλύτερη Τιμή από όλες. Πήγα και είδα τα παιδιά των ΜΑΤ, του αληθινούς αυτούς ήρωες της Δημοκρατίας μας, που σχεδόν κάθε βράδυ μάχονται με τους μπαχαλάκηδες για να είμαστε εμείς ασφαλείς. Και πήγα στην καρδιά του «πολέμου» στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά αυτά τα έχουμε αφήσει, ως Πολιτεία, ολομόναχα! Από Δευτέρα αυτό θα αλλάξει! Σας το υπόσχομαι!» έγραψε στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram ο Άδωνις Γεωργιάδης. 


Με την παρουσία του εκεί όπου κάνουν βάρδια οι άνδρες των ΜΑΤ, στο Πολυτεχνείο, όπου σχεδόν καθημερινά έχουμε μάχες με τους μπαχαλάκηδες και τους αντιεξουσιαστές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ότι η ανοχή στην βία παίρνει τέλος.
 

Tags
Back to top button