Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαπλώνονται παντού! Ρομά στήνουν... θυγατρικές σε όλη τη χώρα με έδρα τη Δυτική Αττική - Ψώνιζαν στο Ζεφύρι από τη Ρόδο (βίντεο)

Η πλειοψηφία των εγκληματιών οργανώσεων της χώρας με μέλη Ρομά έχουν τις ρίζες τους στη Δυτική Αττική. Το Ζεφύρι και το Μενίδι είναι η έδρα ή αλλιώς η δεξαμενή όπλων, ναρκωτικών και μελών για τις εγκληματικές οργανώσεις με μέλη Ρομα σε όλη τη χώρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εγκληματική οργάνωση της Ρόδου που ήταν άμεσα συνδεδεμένη με τη Δυτική Αττική.

Ο αρχηγός αφού είχε συλληφθεί 6 φορές στην Αττική για κλοπές και ληστείες και αφού προφυλακίστηκε, αντί να σωφρονιστεί , όταν αποφυλακίστηκε συνέχισε να κινείται στους δρόμους της παρανομίας αυτή τη φορά κάνοντας διακίνηση ναρκωτικών και μετακομίζοντας της δράση του στη Ρόδο.

Το αρχηγικό μέλος μια φορά την εβδομάδα ταξίδευε αεροπορικώς από Ρόδο - Αθήνα, πήγαινε στο "σούπερ μάρκετ" ναρκωτικών της Δυτικής Αττικής, δηλαδή στους καταυλισμούς σε Μενίδι και Ζεφύρι, αγόραζε τις ποσότητες που χρειαζόταν τις έδινε σε συνεργό του, εκείνος επέστρεφε αεροπορικώς στο νησί, ο συνεργός του με πλοίο της γραμμής και ξεκινούσε η διακίνηση.

Χάος στο νοσοκομείο Καλαμάτας: Ρομά επιτέθηκαν σε γιατρούς, νοσηλευτές και συγγενείς ασθενών

Από αρχές Ιουλίου έως 11 Σεπτεμβρίου είχαν προχωρήσει σε 561 διακινήσεις ηρωίνης με συνολικό όφελος 30. 000 ευρώ.

Έκρυβαν το μαύρο χρήμα σε κάλτσες ανάμεσα σε θάμνους μέσα στον καταυλισμό στη Ρόδο ενώ φαίνεται πως είχαν και ασυρμάτους συντονισμένους στη συχνότητα της αστυνομίας για να ακούνε τα πάντα.

Το τμήμα Ιαλυσού Ρόδου πριν 24ωρα έβαλε τέλος στη δράση της οργάνωσης συλλαμβάνοντας 4 άτομα ενώ φαίνεται πως εμπλέκονται πάνω από 50.

Στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Νewsbomb βλέπουμε τη στιγμή που οι αστυνομικοί του τμήματος που συμμετειχαν στην επιχείρηση, προχωρούν σε έρευνα στο σπίτι ενός εκ των μελών και βρίσκουν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε παπούτσια ναρκωτικές ουσίες.

Tags
Back to top button