Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση «θρίλερ» 27χρονου: «Μου είπε σ’ αγαπώ κι άρχισε να τρέχει»

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι το «Χαμόγελο του Παδιού» έχει εκδώσει Missing Alert για τον νεαρό άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 21 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας και ο αδερφός του ετεροθαλής αδερφός του Θάνου μίλησαν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», για την τελευταία φορά που τον είδαν.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 27χρονου έκαναν μαζί βόλστα στην περιοχή του Αιγάλεω όταν ξαφνικά ο γιος του έφυγε τρέχοντας από κοντά του χωρίς κάποια προειδοποίηση.

«Βγήκαμε μια βόλτα. Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα. Ξαφνικά στο ύψος του Αιγάλεω μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει. Περαστικοί άρχισαν να με ρωτάνε αν με έκλεψε κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην τον κυνηγήσουν δεν τους είπα τίποτα και δεν έτρεξα πίσω του να τον προλάβω», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του νεαρού ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ο γιος του ήταν πολύ φοβισμένος αλλά δεν ήξερε τον λόγο.

Συναγερμός για την εξαφάνιση της 13χρονης Νικολέτας στα Πατήσια

Στην εκπομπή μίλησε και ο ετεροθαλής αδελφός του όπου έκανε έκκληση: «Αν μας ακούει, θέλω να του πω ότι τον αγαπάμε, τον περιμένουμε να γυρίσει στο σπίτι μας και δεν υπάρχει λόγος να φοβάται για τίποτα».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 27χρονος Θάνος στο παρελθόν είχε και εξαφανιστεί και πάλι, αλλά είχε επιστρέψει στο σπίτι μετά από λίγες ημέρες.

Η αγωνία της οικογένειας του 27χρονου είναι στο κόκκινο καθώς συμπληρώνει τέσσερις μέρες που λείπει και δεν έχει μαζί του ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε χρήματα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

 

Tags
Back to top button