Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Eκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ για Γλυκά Νερά: «Μην ξεχνάμε ότι πενθούσε - Πρέπει να έχουμε αδιάσειστα στοιχεία»

Για τα στοιχεία που οδήγησαν στην αποκάλυψη του προσώπου που κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Απόστολος Σκρέκας.

«Η ΕΛ.ΑΣ δεν δουλεύει με υποψίες αλλά οφείλει να τεκμηριώνει αδιάσειστα τα όσα λέει. Μην ξεχνάμε ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ήταν ένας σύζυγος που πενθούσε τη γυναίκα του εκείνη την περίοδο.  Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν οδηγήθηκε από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ. Υπήρχαν αρκετά στοιχεία όπως προαναφέραμε στην πρώτη μας ανακοίνωση και τα οποία δεν μπορούσαν να περιμένουν για να κάνουμε μαζί του μία διεισδυτική συζήτηση», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Η προανάκριση βασίστηκε σε μία σειρά αποτελεσμάτων όπως για παράδειγμα ήταν η έρευνα όπου αποκλείστηκε η ληστεία, η ιατροδικαστική έκθεση από την οποία δεν φαίνονταν έντονα σημάδια δεσίματος και φυσικά η συμβολή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με τα ψηφιακά ευρήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως μας μεταφέρθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ο βασικός ύποπτος και δράστης εν τέλει ομολόγησε πριν την παράθεση αυτών των στοιχείων. Ενδεχομένως κατά τη μεταφορά του στην Αθήνα να είχε καταλάβει ότι όλα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν», συμπλήρωσε.

«Εξετάσαμε όλες τις εκδοχές, όλες τις πληροφορίες και όλα τα ενδεχομένα που υπήρχαν. Μία από τις τακτικές ήταν οι συνάδελφοι να βρίσκονται κοντά του », υποστήριξε απαντώντας στο ερώτημα εάν υπήρξε προσπάθεια για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καθ'΄ομολογία δράστη.  «Το συγκεκριμένο περιστατικό απασχόλησε την κοινή γνώμη και η ΕΛ.ΑΣ ήθελε να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στην εξιχνίασή του. Επομένως όταν προέκυψαν στοιχεία θέλαμε να φτάσουμε στην εξυχνίαση της υπόθεσης», επεσήμανε ακόμη. 

Τέλος ο κ. Σκρέκας ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιον συνεργό. Η υπόθεση έχει περάσει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και όσα νεότερα στοιχεία περιέλθουν σε αυτή μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτή και οι δικαστικές αρχές να διατάξουν ανάλογα».

Tags
Back to top button