Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εκοιμήθη η Οσιωτάτη Γερόντισσα Βερονίκη Καμζέλα

Η   μακαριστή Γερόντισσα, γεννήθηκε το έτος 1932 στο Λαμπίρι Αιτωλοακαρνανίας.Εκάρη μοναχή στις 8 Σεπτεμβρίου του 1960, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καστορίας.

Τον Φεβρουάριο του 1975, μαζί με την κατά σάρκα αδελφή της μοναχή Παμφυλία, ήρθε στην Ιερά Πόλητου Μεσολογγίου και ανέλαβε την εγκαταλελειμμένη Ιερά Μονή Αγίου Συμεών, την οποία ανακαίνισε εκ βάθρων και συνέβαλλε τα μέγιστα στον εξωραϊσμό και την προβολή της ιστορικής αυτής Ιεράς Μονής. 

Η μακαριστή Γερόντισσα διακρίθηκε για  την αγάπη, τη στοργή και  το ενδιαφέρον προς τους επισκέπτες της Μονής, ενώ επεδείκνυε ιδιαίτερη αγάπη για το περιβάλλον. Μαζί με την αδελφότητα που δημιούργησε,ανέδειξε το μοναστήρι του «Αη Συμιού» σε ιεραποστολικό κέντρο, αλλά και σε πόλο  έλξης, τόσο για τους Μεσολογγίτες, όσο και για τους πιστούς της Ιεράς Μητροπόλεως.Η σορός της αειμνήστου θα τεθεί σε προσκύνηση στο Καθολικό της Ιεράς Μονής.Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00’, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά.Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της Ιεράς Μονής.

Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας της  Ιεράς  Μητροπόλεως.

Tags
Back to top button