Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογικός αναλυτής μετά τη νίκη Κασσελάκη: Αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο είναι ο Ανδρουλάκης

Την εκτίμηση ότι «αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο» μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ο Ανδρουλάκης» εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης.

Όπως εξήγησε «η εικόνα που προβάλει ο Κασσελάκης είναι μια αριστερή λιγότερο ριζοσπαστική που δεν ταιριάζει με τον Λάμπρου και αυτούς. Είναι είναι πιο συστημικός. Πού θα πάει; Υπάρχει ένα κενό που έχει αφήσει το ΠΑΣΟΚ, ένα μέρος των ψηφοφόρων του θα τους πάρει από το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Δρυμιώτης χαρακτήρισε «κυριαρχία της επικοινωνίας» την νίκη Κασσελάκη διευκρινίζοντας ότι «εγώ δεν είμαι εναντίον της επικοινωνίας αλλά εναντίον της αντίφασης. Το πρώτο επιχείρημα Κασσελάκη ήταν ότι είναι δημιούργημα του Γκρίνμπεργκ αλλά ο ίδιος είναι η επιτομη της επικοινωνίας».

Αποστολάκης: Καλό θα είναι να δεχθούν ότι ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός


Ο εκλογικός αναλυτής σημείωσε, επίσης, ότι για την ώρα «τον Κασσελάκη τον ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε τι γκελ κάνει στην κοινωνία».

Επέμεινε, δε, ότι «ο Κασσελάκης είναι ωραίος, μιλάει καλά αγγλικά, είναι εμφανίσιμος αλλά το ερώτημα είναι αν κανει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα δεν ταιριάζει ο πλούσιος, ο αυτοδημιούργητος στο προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ερώτηση πώς προέκυψε η μεγάλη διαφορά της νίκης του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου, ο Ανδρέας Δρυμιώτης είπε για την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «την πάτησε όπως ο λαγός με τη χελώνα. Ξεκίνησε την καμπάνια πολύ αργά. Εμφανίστηκε χθες (σ.σ. το Σάββατο) με το παιδί ενώ ο Κασσελάκης εμφανίστηκε με τον σύντροφο, τον σκύλο, γονάτισε για να υπογράψει για να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όπως γονατίζουν στην Εκκλησία. Αυτό μιλάει στην ψυχή του ανθρώπου. Ή το βίντεο με την Μακρόνησο με τον ναύαρχο Αποστολάκη που ο Κασσελάκης είναι ένα κεφάλι πάνω και ακουμπάει πατρικά τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ και δείχνει ότι είμαι ένα κεφάλι πάνω από αυτόν».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δρυμιώτης εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ή θα αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον απορροφήσει. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέρος του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει. Έχει δημιουργηθεί bad blood. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά με την ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου».

Tags
Back to top button