Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Εκλογή ΠτΔ: Στις 22 Ιανουαρίου η πρώτη ψηφοφορία - Πέμπτη θα ψηφιστεί ο εκλογικός νόμος

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, αναμένεται να σημειωθεί η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρότασης Μητσοτάκη για την Αικατερινή Σακελλαροπούλου ως υποψήφια για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα κι αυτό σημαίνει ότι η ψήφιση του εκλογικού νόμου θα πραγματοποιηθεί στις 23 ή 24 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη ψηφοφορία απαιτούνται 200 ψήφοι για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο ίδιος αριθμός απαιτείται και στη δεύτερη ψηφοφορία η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξει εκλογή στις 22 Ιανουαρίου.

Η τρίτη ψηφοφορία, αν απαιτηθεί θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου, και εκεί απαιτούνται 180 ψήφοι, η τέταρτη ψηφοφορία με εκλογή με 151 ψήφους θα πραγματοποιηθεί - αν χρειαστεί - στις 7 Φεβρουαρίου και η πέμπτη και τελευταία, όπου Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται με σχετική πλειοψηφία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Tags
Back to top button