Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκένωση του Ελληνικού από τους πρόσφυγες (εικόνες)

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από τα ξημερώματα της Παρασκευής στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό προκειμένου να διεξάγουν επιχείρηση για να απομακρύνουν τους πρόσφυγες. Θα μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας σε άλλα μέρη της Ελλάδας στα οποία ήδη, τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αρκετοί προωθηθεί. Το ζήτημα της μεταφοράς τους σε διάφορες τοποθεσίες της χώρας είχε πάντως συναντήσει μεγάλη αντίδραση από αρκετούς εντός του άτυπου καταυλισμού με κάποιους μάλιστα να απειλούν ότι θα αυτοπυρποληθούν.

Ο καταυλισμός του Ελληνικού -μια μη επίσημη εγκατάσταση- συγκροτήθηκε σε δύο περιόδους στα τέλη του 2015 και τις αρχές του 2016. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό φιλοξενούσε περί τα 1200 άτομα -ανάμεσά τους και πολλά παιδιά- σε συνθήκες «απαράδεκτες» όπως είχε καταγγείλει η Διεθνής Αμνηστία, σύμφωνα με το cnn.gr

Συχνά αυτά τα δύο χρόνια τον γύρο του κόσμου έκαναν εικόνες που δεν τιμούν, με εκατοντάδες ανθρώπους να στοιβάζονται σε σκηνές στις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου, προσπαθώντας με κουβέρτες και λογής-λογής άλλα τεχνάσματα να εξασφαλίσουν λίγες σπιθαμές ιδιωτικότητας. Μεγάλο επίσης ήταν το πρόβλημα ασφάλειας.

Tags
Back to top button