Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Έκανε πίσω» η κυβέρνηση για τις Καστανιές: Τις κρατά κλειστές μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των ακριτών

Πίσω έκανε η κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων του Έβρου σε ότι αφορά την πρόθεσή της να ανοίξει το συνοριακό πέρασμα των Καστανέων μια εξέλιξη την οποία είχε προαναγγείλει με κάθε επισημότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του pronews.gr από την περιοχή, το πέρασμα παραμένει ερμητικά κλειστό με την είσοδο από την Τουρκία να επιτρέπεται «μόνο για ουσιώδεις λόγους». Το ερώτημα είναι ποιοι είναι «οι ουσιώδεις λόγοι»;

Από την άλλη πάλι η ουσία είναι ότι χθες δεν άνοιξαν οι Καστανιές καθώς οι κάτοικοι είχαν προαναγγείλει κινητοποιήσεις σε περίπτωση που άνοιγε η «κερκόπορτα» των Καστανέων, επί της οποίας δόθηκαν ομηρικές συγκρούσεις, διεξήχθησαν αναμετρήσεις σώμα με σώμα τον περασμένο Μάρτιο, προκειμένου να μην εισβάλουν δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες στην ελληνική επικράτεια.

των πολιτικών συντακτών.

Ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουλίου, θα ανοίξει το συνοριακό πέρασμα στις Καστανιές Έβρου, το οποίο υποτίθεται ότι είχε κλείσει για να αναχαιτιστούν οι ορδές των παράνομων μεταναστών:

«Ταυτόχρονα ανοίγουν οι πύλες εισόδου των Ευζώνων, της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας, των Καστανιών και των Κήπων»

Είμαστε βέβαιοι ότι για την κυβέρνηση το θέμα δεν έχει λήξει και ότι θα επανέλθει μετά τις 15 Ιουλίου με διακύβευμα πλέον τον συνολικό άνοιγμα των συνόρων με την Τουρκία!

Tags
Back to top button