Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στενεύει ακόμη περισσότερο ο κλοιός γύρω από τους δράστες

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τους δράστες να μην έχουν αφήσει πίσω τους ίχνη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στηριζόμενοι στα όσα τους έχει πει έως τώρα ο σύζυγός του θύματος, προσπαθούν να συνθέσουν ένα παζλ, από το οποίο φαίνεται ότι λείπουν ουσιώδη κομμάτια του.

Το DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό», καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.

Μικραίνει πολύ η λίστα των υπόπτων

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η λίστα των υπόπτων έχει περιοριστεί αισθητά. Γύρω στους 10 είναι πλέον οι «σκληροί» κακοποιοί που έχουν μπει στο «στόχαστρο» των αστυνομικών.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, «σκληροί» κακοποιοί που έχουν εκτίσει ποινές, αλλά κανείς τους με εμπλοκή σε ανθρωποκτονία.

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ταυτοποίηση αυτού που σκότωσε την νεαρή γυναίκα – έναν βραχύσωμο γεροδεμένο άνδρα, που πιθανότατα ήταν και ο αρχηγός των κακοποιών, όπως τον έχει περιγράψει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

 

Tags
Back to top button