Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έγιναν μπουζούκια οι Εκκλησίες! -Τηλεφωνική κράτηση θέσης στα Ιωάννινα για τα Θεοφάνια

Να τηλεφωνήσουν στους ιερούς ναούς για να γνωρίζουν την ώρα του εκκλησιασμού τους την ημέρα των Θεοφανείων συστήνει στους πιστούς ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος.

Με τον τρόπο αυτό επιδιώκεται, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, να αποφευχθούν εντάσεις και κάθε ταλαιπωρία.

«Παρακαλούνται οι πιστοί που επιθυμούν να εκκλησιαστούν την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων να τηλεφωνήσουν εγκαίρως στους ιερούς ναούς για να γνωρίζουν ακριβώς την ώρα εκκλησιασμού του, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και κάθε ταλαιπωρίας» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υιοθετώντας το «αντάρτικο» της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και παρά το αυστηρό lockdown που έχει επιβάλει την κυβέρνηση, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων επισημαίνει ότι οι ιεροί ναοί της περιφέρειας θα παραμείνουν ανοικτοί για προσκύνημα και ατομική προσευχή στις 6 Ιανουαρίου, ενώ θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα με εκείνα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Θα υπάρξουν επαναλαμβανόμενες ακολουθίες από τις 06:00 έως και τις 11:00, διάρκειας μίας ώρας, ενώ στο τέλος κάθε ακολουθίας θα υπάρχει δυνατότητα οι πιστοί να κοινωνήσουν.

Επίσης, στο τέλος κάθε ακολουθίας οι πιστοί κατά την έξοδο μπορούν να λαμβάνουν το αντίδωρο αλλά και αγιασμό σε ειδικό φιαλίδιο, το οποίο θα έχουν ετοιμάσει οι ιερείς από την παραμονή της εορτής.

Tags
Back to top button