Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Έγγραφο για τον Δ.Λιγνάδη «καίει» την Λ.Μενδώνη: Αποδεικνύει πως ήταν πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνη της

Πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ήταν ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με έγγραφο. 

H υπουργός, είχε συμπεριλάβει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, στην Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του Μουσείου Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.

Η συμμετοχή του στην εν λόγω επιτροπή, δεν δικαιολογείται από την ιδιότητα του, καθώς δεν είναι αρχαιολόγος ούτε έχει σχέση με μουσειακές σπουδές. Είθισται σε ανάλογες επιτροπές, να τοποθετούνται επιστήμονες σχετικοί με το αντικείμενο, όπως είναι οι υπόλοιποι της επιτροπής, όπως θα δείτε στο έγγραφο.

Δημοσιεύονται επίσης, τα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για την επιτροπή που θα επέλεγε τον προϊστάμενο γενικής διεύθυνσης στο Μουσείο της Ακρόπολης, για να γίνει αντιληπτό, πόσο εκτός πλαισίου ήταν η επιλογή Λιγνάδη.

Κανένα επιχείρημα, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη επιλογή, παρά μόνον η ειδική σχέση της υπουργού με τον κ. Λιγνάδη, τον οποίο όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν γνώριζε πριν τον τοποθετήσει στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου!

Τα επίμαχα έγγραφα

Tags
Back to top button