Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ευθύμιος Λέκκας: Δεν αναμένεται άλλος σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα

Από νέο ρήγμα νοτιότερα εκείνου του Τυρνάβου που ήταν γνωστό προήλθε η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, όπως δήλωσε ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Πρόκειται για ένα ρήγμα (ρηξιγενή ζώνη) μήκους 6 χιλιομέτρων νότια του Τυρνάβου που ενεργοποιήθηκε τώρα, ανέφερε ο κ Λέκκας, σημειώνοντας ότι σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν όλες οι ερευνητικές ομάδες που ασχολούνται με τους σεισμούς τόσο από τις δορυφορικές έρευνες όσο και τις επιτόπιες.

Σε κάθε περίπτωση δεν αναμένουμε κάποια νέα δόνηση στη περιοχή της τάξεως των 6 Ρίχτερ, κατέληξε ο κ Λέκκας.

Tags
Back to top button