Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε στο σταθμό της Καλαμαριάς ο μετροπόντικας (βίντεο)

Στο σταθμό «Καλαμαριά» της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης έφτασε σήμερα ο μετροπόντικας «Έλλη».

Όπως αναφέρει το thestival.gr, πρόκειται για τον κεντρικό σταθμό ο οποίος βρίσκεται κοντά στο δημαρχείο της περιοχής. Μάλιστα ήδη έχε διανοιγεί το 55% των σηράγγων και σε δύο περίπου μήνες η «‘Έλλη» αναμένεται να βρίσκεται στο σταθμό στη Νομαρχία και στη συνέχεια στο τελικό σταθμό της 25ης Μαρτίου όπου η βασική γραμμή θα ενώνεται με την επέκταση της Καλαμαριάς.

Να σημειωθεί πως ήδη έχουν αρχίσει να τοποθετούνται οι ράγες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας. Παράλληλα στο τέλος του 2018 θα παραληφθούν οι συρμοί προκειμένου το 2019 να μπει το μετρό σε δοκιμαστική λειτουργία σε Θεσσαλονίκη και Καλαμαριά, ενώ το μετρό Θεσσαλονίκης αναμένεται να δοθεί για εμπορική λειτουργία τον Νοέμβριο του 2020.

Tags
Back to top button