Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ευρωεκλογές 2024: Η γαλλική ακροδεξιά αναμένεται να αναδειχθεί πρώτη

Η γαλλική ακροδεξιά αναμένεται να αναδειχθεί πρώτη πολιτική δύναμη, με σημαντική διαφορά από την κυβερνητική παράταξη που έρχεται δεύτερη, στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Les Echos».

Ειδικότερα η δημοσκόπηση εμφανίζει το κόμμα Εθνικός Συναγερμός της Μαρίν Λεπέν, στου οποίου το ευρωψηφοδέλτιο επικεφαλής θα είναι ο γραμματέας του κόμματος Ζορντάν Μπαρντελά, να προηγείται συγκεντρώνοντας το 28% των ψήφων, ενώ η προεδρική πλειοψηφία του Εμανουέλ Μακρόν, της οποίας ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου δεν είναι ακόμη γνωστός, εμφανίζεται να συγκεντρώνει το 19% των προθέσεων ψήφου.

Την τρίτη θέση εμφανίζεται να καταλαμβάνει με 9% το Σοσιαλιστικό κόμμα, ενώ ακολουθούν τα κόμματα των Οικολόγων και των Ρεπουμπλικάνων με 8% το καθένα. Ποσοστό 7% εμφανίζονται να έχουν το επίσης ακροδεξιό κόμμα του Ερίκ Ζεμούρ, όπου επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου θα είναι η ανιψιά της Λεπέν, η Μαριόν Μαρεσάλ, καθώς επίσης και η Ανυπότακτη Γαλλία του Ζαν-Λυκ Μελανσόν, ενώ περί το 3% θα κυμανθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Tags
Back to top button