Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

Έφοδος της αστυνομίας σε πάρτι βάφτισης στη Μύκονο - Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο ενοικιαστής της βίλας

Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο ενοικιαστής της βίλας με την κατηγορία της διατάραξης.

Το πάρτι της βάφτισης γνωστής οικογένειας του νησιού, έλαβε χώρα σε βίλα στην περιοχή Αλεόμανδρα χθες το βράδυ. Λίγο μετά τις 10, περίοικοι παραπονέθηκαν για την φασαρία με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία. Όταν οι άνδρες του Α.Τ Μυκόνου έφτασαν στη βίλα, το άτομο το οποίο εμφανίστηκε ως ενοικιαστής συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης, χωρίς  όμως να γίνει έλεγχος για τον αριθμό των ατόμων που υπερέβαινε τους 300 ενώ το όριο σε αντίστοιχες εκδηλώσεις και λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους 50.

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το πάρτι όχι μόνο δεν διεκόπη αλλά συνεχίστηκε μέχρι τις 04.00 το πρωί παρά τις έντονες αντιδράσεις των περίοικων . Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν σημαίνουσες προσωπικότητες, τοπικοί παράγοντες και συγγενείς πολιτικών προσώπων.

Όσον αφορά στον ενοικιαστή της βίλας, αφέθηκε ελεύθερος το επόμενο πρωί και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος.

Πηγή: cyclades24.gr

Tags
Back to top button