Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ευνοϊκότερες για τους πολίτες οι χρεώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

  Μια αδικία που αφορούσε στην απουσία κλιμακωτής χρέωσης της ημερήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, διορθώνει προς όφελος των πολιτών η κυβέρνηση με την υπερψήφιση της τροπολογίας 1409/44 του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος τονίζει πως οι χρεώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ γίνονται ευνοϊκότερες για τους πολίτες.

      «Το εν λόγω αίτημα είχε υποβληθεί από δεκάδες πολίτες και στην ιστοσελίδα , οι συνεργάτες της οποίας το προώθησαν και επικοινώνησαν άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες θέτοντας υπόψη τους τα προβλήματα που δημιουργούνταν από το προηγούμενο καθεστώς», σημειώνει ο κ. Φλαμπουράρης και προσθέτει:

      «Με το νέο τιμολόγιο των Υ.Κ.Ω., όταν ο πολίτης υπερβαίνει την κατανάλωση ενός κλιμακίου, θα τιμολογείται πλέον με την υψηλότερη χρέωση του επόμενου κλιμακίου μόνο για την υπερβάλλουσα κατανάλωση και όχι για το σύνολο όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Συν τοις άλλοις, η ρύθμιση προβλέπει την εφαρμογή του ίδιου κλιμακωτού τιμολογίου και για τη νυχτερινή κατανάλωση, ενώ μέχρι τώρα ίσχυε ενιαία τιμή για όλες τις κιλοβατώρες, ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Κύρια φιλοσοφία της πλατφόρμας μας, εξακολουθεί να παραμένει η προσπάθεια βελτίωσης των θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας όλων μας, σε συνεργασία πάντα με όλους τους φορείς».

Tags
Back to top button