Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ε. Τσακαλώτος: «Τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθούν τα προαπαιτούμενα που εκκρεμούν»

Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μίλησε στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, δήλωσε πως η τέταρτη αξιολόγηση της Ελλάδας, η ελάφρυνση του χρέους και η μετά το πρόγραμμα διάσωσης εποχή, αποτελούν τα κομμάτια ενός παζλ που θα συμπληρωθούν μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup τον Ιούνιο, πριν να λήξει το πρόγραμμα διάσωσης τον Αύγουστο.

Τα δύο τελευταία προαπαιτούμενα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις προσεχείς μέρες, διαβεβαίωσε ο κ Τσακαλώτος και πρόσθεσε: "Δεν θέλουμε εκπλήξεις μετά το τέλος του προγράμματος, θέλουμε να γνωρίζουμε τα επόμενα βήματα.

Έως τέλος Απριλίου παρουσιάζουμε το δικό μας στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης το οποίο δίνει τις βασικές προτεραιότητες ώστε να προχωρήσουμε μπροστά, κάτι πολύ σημαντικό για την κυβέρνηση. Η Ελλάδα έχει χτίσει ισχυρή αξιοπιστία τα τελευταία δύο χρόνια. Το ενδεχόμενο μίας προληπτικής πιστωτικής γραμμής θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίθετα, δίνοντας το λάθος σήμα στις αγορές", τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

 

Tags
Back to top button