Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

E. Τουλουπάκη σε Α. Λοβέρδο: «Θα πρέπει να διαψεύσει τον Ι. Αγγελή και όχι εμένα»

Ο τέως υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, διέψευσε ότι βρέθηκε στην ίδια πτήση με τον Ιωάννη Αγγελή στη Βιέννη, με την επικεφαλή της εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, να δίνει τη δική της απάντηση. 

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος με επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής που ερευνούν την υπόθεση Novartis, διέψευσε σήμερα τα όσα αναφέρει η κυρία Τουλουπάκη στο υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων προς τους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Συγκεκριμένα, στο υπόμνημά της αυτό η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς αναφέρει ότι ο κ. Λοβέρδος συνταξίδεψε σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή. Ο κ. Λοβέρδος χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή την αναφορά και την αποδίδει στον πανικό που έχει καταλάβει τους εμπλεκόμενους «στην κατά τον Ποινικό Κώδικα σχετική συμμορία».

Απαντώντας σήμερα η κυρία Τουλουπάκη στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή την διάψευση του κ. Λοβέρδου, σχετικά με το περιστατικό στο οποίο κάνω αναφορά στις προ διμήνου δοθείσες εξηγήσεις μου προς τους κ.κ αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, διευκρινίζω τα εξής: Οι εξηγήσεις μου, όπως και η κλήση μου σε εξηγήσεις, δεν διέρρευσαν στον Τύπο από εμένα, αλλά μετά την διαβίβαση τους στη Βουλή των Ελλήνων. Έλαβα το πρώτον γνώση της συνάντησης των κ.κ Λοβέρδου και Αγγελή στην πτήση από τη Βιέννη από την κατάθεση του κ. Αγγελή ενώπιον της προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Επί της καταθέσεως αυτής σχολίασα ως είχα το δικονομικό δικαίωμα. Τη συνάντηση αυτή μάλιστα ο κ. Αγγελής χαρακτηρίζει ως «θεϊκό σημάδι». Πράγματι, την ίδια άποψη αποκόμισα και εγώ, διαβάζοντας την κατάθεσή του. Εάν το περιστατικό είναι αναληθές τότε ο κ. Λοβέρδος θα πρέπει να διαψεύσει τον κ. Αγγελή και όχι εμένα. Τα λοιπά περί συμμορίας τα αντιπαρέρχομαι, καθόσον δεν αξίζουν ούτε καν σχολιασμού από εισαγγελέα που σέβεται τον εαυτό του».

Tags
Back to top button