Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο χρόνια από τη φρικτή δολοφονία 35χρονης στη Λάρισα-Είναι ακόμα άφαντος ο δράστης

Δύο χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία 35χρονης από τη Λάρισα ενώ ο φερόμενος ως δράστης εξακολουθεί να είναι άφαντος.

Ήταν απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου του 2022 όταν στην Αστυνομική Υπηρεσία Λάρισας έφτασε η αναφορά για μια άσχημη μυρωδιά που αναδύονταν από υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Παπαναστασίου. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το άψυχο σώμα μιας 35χρονης η οποία ήταν τυλιγμένη μέσα σε μια κουβέρτα και αφημένη πάνω σε ένα στρώμα.

Τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί και η ακριβής αιτία του θανάτου της 35χρονης με την ιατροδικαστική έκθεση να αναφέρει «συντριπτικό κάταγμα κεφαλής, το οποίο προκλήθηκε από θλών αμβλύ όργανο». Επίσης διαπιστώθηκε ο χρόνος του θανάτου που ήταν μια εβδομάδα πριν την ειδοποίηση της αστυνομίας, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτός ο χρόνος μεταξύ δολοφονίας και εντοπισμού του θύματος ήταν αρκετός όπως αποδείχθηκε για να διαφύγει ο ύποπτος.

Ο φερόμενος ως δράστης


Σύμφωνα με τις τότε μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στη larissanet μια μέρα μετά το συμβάν, η 35χρονη ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με έναν άντρα με τον οποίον τσακώνονταν συχνά όταν τους έβλεπαν μαζί στο δρόμο. Λίγα 24ωρα μετά την ανακάλυψη του πτώματος η έρευνα της αστυνομίας στράφηκε στον 29χρονο σήμερα Πακιστανό σύντροφό της. Σε βάρος του 29χρονου εκδόθηκε τότε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια ωστόσο μέχρι σήμερα παραμένει άφαντος.

Τον Ιανουάριο του 2024 εκδόθηκε παραπεμπτικό βούλευμα σε βάρος του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο με απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών αναστάλθηκε η διαδικασία του ακροατηρίου σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μέχρι σύλληψης ή εμφάνισης του φερόμενου ως δράστη.

Tags
Back to top button