Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δ.Τσιόδρας: «Ο Τσίπρας έχει τριτοκοσμική λογική και χρησιμοποιεί τις πιο παλαιοκομματικές πρακτικές»

«Υβρίδιο» του Τσάβες και του Μαυρογιαλούρου χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τσιόδρας τον Αλέξη Τσίπρα, ασκώντας σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία, με κάθε μέσο.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμιά ιδεολογία. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εξουσία με οποιοδήποτε μέσον. Έχει τριτοκοσμική λογική και χρησιμοποιεί τις πιο παλαιοκομματικές πρακτικές. Είναι ένα υβρίδιο Τσάβες και Μαυρογιαλούρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Τσιόδρας εξέφρασε τη λύπη του γιατί στην επόμενη Βουλή δεν θα είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Το πώς φτιάχνεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και η διάταξη των στελεχών του είναι υπόθεση του ΚΙΝΑΛ. Ως πολίτης λυπάμαι που δεν θα είναι ο Βενιζέλος στην επόμενη Βουλή. Συμφωνείς-διαφωνείς μαζί του, πάντα τον παρακολουθείς με προσοχή. Το χειροκρότημα ακόμη κι από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία ομιλία του στη Βουλή, λέει πολλά», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας.

Τσιόδρας: Να πει η Γεννηματά αν θα συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα
Όσο για τις μετεκλογικές συμμαχίες, σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία, ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα Βελόπουλου και το ΚΚΕ, ενώ κάλεσε την κ. Γεννηματά να απαντήσει αν είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί.

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν διαφορετικούς κόσμους. Όχι αυτούς που λέει ο κ. Τσίπρας βέβαια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την Ελλάδα που κοιτάζει μπροστά, την Ελλάδα της πραγματικής προόδου και ο κ. Τσίπρας τη μίζερη Ελλάδα, της ήσσονος προσπάθειας, της εμπάθειας, της προσκόλλησης σε δόγματα του παρελθόντος. Είναι σαφές επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα Βελόπουλου και το ΚΚΕ. Όσο για το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), έχει γίνει συνεργασία και στο παρελθόν. Νομίζω ότι η Φώφη Γεννηματά πρέπει να απαντήσει αν θα είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ ή η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές. Κι αυτή τη φορά οι εκλογές θα είναι με απλή αναλογική. Άρα θα χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερα κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης, αφού κυβερνητική συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει, απάντησε ο κ. Τσιόδρας.
 

Tags
Back to top button