Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική έκκληση για βοήθεια στον μικρό Κωνσταντίνο Μαλλή από την Ακράτα που πάσχει από λευχαιμία

Ένας μικρός άγγελος χρειάζεται τη βοήθειά μας. Ο πατέρας του κάνει σπαρακτική έκκληση για βοήθεια με το ακόλουθο κείμενο.

«Ονομάζομαι Μαλλής Γεώργιος και η γυναίκα μου είναι η Ιουλία . Έχουμε ένα παιδάκι 2,5 χρονών, τον Κωνσταντίνο, που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Β βαθμού. Εδώ και τρεις μήνες ο Κωνσταντίνος έχει βγει από το νοσοκομείο και ακολουθεί την αγωγή που μας έδωσαν. Εδώ και τρεις εβδομάδες όμως ανεβαίνουν τα λευκά του αιμοσφαίρια. Αυτό οι γιατροί δεν το θέλουν διότι είναι ένδειξη ότι τα φάρμακα δεν τον καλύπτουν. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι στην Ελλάδα δεν χορηγείται άλλη αγωγή και θα πρέπει να μεταβεί το παιδί στο εξωτερικό.

Εγώ είμαι άνεργος και παίρνω το επίδομα του ΚΕΑ (250€) και η γυναίκα μου είναι υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ (400€). Το κόστος μας είπαν ότι θα είναι υψηλό, διότι δεν το καλύπτει κάποιο ταμείο. Δεν έχουμε καθόλου χρήματα. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να γίνει καλά το παιδάκι μας , αυτός είναι ο λογαριασμός  GR3201725290005529065219912 TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ.  Το τηλέφωνό μου είναι : 6945871709″

contraseolous.gr

Tags
Back to top button