Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δράμα: Έλληνας δράστης διέρρηξε σπίτι και έναν ναό

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών της Ασφάλειας ήταν ο Έλληνας δράστης δυο διαρρήξεων οι οποίες είχαν γίνει την προηγούμενη Πέμπτη σε ένα σπίτι και σε μια εκκλησία στη Δράμα και εξιχνιάστηκαν ύστερα από επισταμένες έρευνες. 

Ο 38χρονος σεσημασμένος κακοποιός είχε τρυπώσει αρχικά στο σπίτι από μια ανασφάλιστη πόρτα και είχε ερευνήσει ανενόχλητος όλα τα δωμάτια, καθώς οι ένοικοι απουσίαζαν. Έτσι, άρπαξε 700 ευρώ και εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα, διέρρηξε το παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα σε ένα ναό της πόλης και προσπάθησε να παραβιάσει το παγκάρι, αλλά δεν τα κατάφερε και απλώς προκάλεσε φθορές.

Ο δράστης δεν συνελήφθη καθώς είχαν παρέλθει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένες φθορές, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Tags
Back to top button