Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δ.Παπαδημούλης: «Ελπίζω το συλλαλητήριο να είναι μεγάλο»

Για «μεγάλο συλλαλητήριο» για το όνομα της Μακεδονίας στην Αθήνα έκανε λόγο πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παραδοχή κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για το αναμενόμενο μέγεθος της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα πριν καν αυτή ξεκινήσει! 

Η συγκεκριμένη παρέμβαση του κ. Παπαδημούλη έγινε κατά τη διάρκεια της ανοικτής εκδήλωσης με θέμα: «Η πρόκληση της μεταμνημονιακής Ελλάδας & oι στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη», που ξεκίνησε στις 11π.μ και διοργανώθηκε από την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ελπίζω το συλλαλητήριο και εύχομαι στο συλλαλητήριο που θα γίνει σε λίγες ώρες και θα είναι μεγάλο να εξελειχθεί ειρηνικά και να μην έχουμε έκτροπα όπως αρμόζει σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία».  

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδημούλης αποκήρυξε και την κυβερνητική γραμμή «περί ακροδεξιών» στα συλλαλητήρια για την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου σημειώνοντας: «Το συλλαλητήριο είναι νόμιμο, δημοκρατικό, αυτονόητο σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία, ελπίζουμε να εξελιχθεί και να τελειώσει ομαλά. Δε θεωρούμε όσους θα πάνε εκεί ακροδεξιούς, θα ήταν τεράστιο λάθος. Είναι λάθος ότι όσοι πάνε εκεί είναι ακροδεξιοί». 

Tags
Back to top button