Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: «Γνωρίζω και τους τρεις δράστες» λέει η 91χρονη

Το «φως» της δημοσιότητας είδε η κατάθεση της συζύγου του ηλικιωμένου, ο οποίος δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας.

«Ο ανιψιός μου και οι δύο γείτονες μπήκαν στο σπίτι μου και μας έδεσαν. Τους γνωρίζω και τους τρεις», υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η ηλικιωμένη, η οποία είδε τον σύζυγό της να αφήνει την τελευταία του πνοή. Η άτυχη γυναίκα είπε πως γνώριζε και τους τρεις άνδρες, γεγονός που βοήθησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου να φτάσουν στα ίχνη τους και να τους περάσουν χειροπέδες

«Ήμασταν σε άλλο σημείο. Δεν ήμασταν στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα». Αυτό υποστηρίζουν τα δύο αδέρφια, που κατηγορούνται πως δολοφόνησαν τον άτυχο ηλικιωμένο μαζί με τον ανιψιό του. «Εμείς αρνούμαστε τα πάντα. Οι πελάτες μου υποστηρίζουν ότι δεν τέλεσαν το αδίκημα που τους αποδίδεται με τις κατηγορίες. Η δικογραφία και οι κατηγορίες στηρίζονται στην κατάθεση της παθούσας, την οποία την αμφισβητούμε», δήλωσε ο δικηγόρος των δύο εκ των τριών κατηγορουμένων, Γιώργος Κασοκεράκης. Τα δύο αδέρφια εργάζονται ως σιδηρουργοί στο χωριό και τονίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί στις 10 θα ξεκινήσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων ενώπιον του Ανακριτή.

 

 

Το χρονικό του εγκλήματος….

Την περασμένη εβδομάδα αστυνομικοί στην περιοχή κλήθηκαν να παρέχουν βοήθεια σε μία ηλικιωμένη. Όταν μπήκαν στο σπίτι της την είδαν δεμένη. Κοντά της ήταν ο 91 ετών σύζυγός της. Συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού είχαν ανησυχήσει επειδή οι δύο ηλικιωμένοι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες και ειδοποίησαν αστυνομικούς του Τμήματος Εμπεσού, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα. Ο 91χρονος ήταν νεκρός, ενώ η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη, γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο σπίτι, που ήταν αναστατωμένο με εμφανή ίχνη έρευνας, κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου οι οποίοι εκτιμούν ότι το ζευγάρι έγινε στόχος αδίστακτων κακοποιών που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό απ’ όλους τους χώρους σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

Tags
Back to top button