Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά - Που βρίσκεται το μωρό της Καρολάιν και του πιλότου

Όλη η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη μετά και πλέον όλα στρέφονται γύρω από το άτυχο μωρό που έμεινε χωρίς γονείς.

Το λίγο μηνών κορίτσι του ζευγαριού, η μικρή Λυδία ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας ενός άντρα, του ίδιου της του πατέρα, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να στραγγαλίζει την μητέρα της. Μέσα στα αθώα μάτια της όμως δεν καταλάβε πόσο μοιραία γεγονότα διαδραματίζονταν εκείνο το μοιραίο βράδυ μπροστά στα μάτια της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την Πέμπτη πριν την ομολογία του βρέθηκε στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της γυναίκας του Κάρολαιν, που ο ίδιος της αφαίρεσε τη ζωή.

Η μικρή Λυδία σε αντίθεση με τη κηδεία δεν βρέθηκε αυτή τη φορά στην Αλόννησο. Ο πατέρας της και δολοφόνος πήγε μόνος του στο μνημόσυνο, αφήνοντας τη μικρή Λυδία στους γονείς του.

Χωρίς να γνωρίζει κανείς την ψυχολογική κατάσταση των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η μικρή Λυδία βρίσκεται εκεί στο σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή. Άλλωστε και ο 32χρονος πιλότος μετά το φονικό στα Γλυκά Νερά είχε σχεδόν εγκαταλείψει το σπίτι του και βρισκόταν στο πατρικό του στην Αγία Παρασκευή.

Σε αυτό το σπίτι με τους γονείς του έμενε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έτσι ώστε να μπορούν να κρατούν και να φροντίζουν τη μικρή Λυδία.

Tags
Back to top button