Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δ.Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε και από την επιτροπή μεταγωγών το αίτημα μεταγωγής του

Η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών συνεδρίασε σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα και αποφάσισε να απορρίψει και τα δύο αιτήματα σχετικά με τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι συνήγοροι του Δημήτρη Κουφοντίνα αναμένεται να προσφύγουν στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια, τα οποία είχαν δηλώσει αναρμόδια για απόφαση όσο η εξέταση των αιτημάτων του εκκρεμούσε από την ΚΕΜ.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας διανύει την 63η ημέρα απεργίας πείνας.

Tags
Back to top button