Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κ.Ο. της ΝΔ

Σε εξέλιξη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Με τα ελληνιτουρκικά ξεκίνησε την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναρωτήθηκε αν ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ «ότι τα Ίμια ήταν και θα παραμείνουν ελληνικό έδαφος;». Και εξέφρασε την ανησυχία του για τη στάση της κυβέρνησης.

«Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα Ίμια είναι ελληνικά. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κάποιοι έσπειραν ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζουν εθνικές υποχωρήσεις», είπε και άφησε αιχμές για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο όταν είπε: «Σοβαρή εξωτερική πολιτική με στολές παραλλαγής δεν γίνεται. Δεν είναι καρναβάλι όλο το χρόνο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην ώρα τους».

Το Σκοπιανό

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για ανευθυνότητα. Για διαπραγμάτευση χωρίς σχέδιο και εγγυήσεις. «Ο κ. Τσίπρας πόνταρε ξανά στο παιχνίδι του διασμού. Εμείς στα εθνικά θέματα, δεν παίζουμε. Αν κάτι αναδείχθηκε από τους χειρισμούς του είναι πόσο διχασμένη είναι η ίδια η κυβέρνηση.

Άλλα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα οι ΑΝΕΛ. Υπάρχουν υπουργοί που στήριζαν τη θέση «Μακεδονία» σκέτο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός δίχασε όταν αποκάλεσε ακροδεξιούς όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Και μετά, είπε, όταν είδε και στελέχη της Αριστεράς να συμμετέχουν μίλησε για ετερόκλητο όχλο.

Επίθεση σε Τσίπρα και Μαξίμου

«Ένας πρωθυπουργός που υποτιμά την πατριωτική ευαισθησία και περιφρονεί τους πολίτες, δεν μπορεί να σταθεί στη θέση του. Είναι κατώτερος των περιστάσεων. Είναι ανίκανος να ηγηθεί μιας εθνικής προσπάθειας. Δεν έχει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση και στην κυβέρνηση για τις… ανακοινώσεις του Μαξίμου. «Δίνουμε τη μάχη ενωμένοι και αποφασισμένοι. Αλλά χωρίς ποτέ να γίνουμε σαν τους συγγραφείς των ανακοινώσεων των υπογείων του Μαξίμου. Ανακοινώσεις που εκδίδονται με το εθνόσημο της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά χρησιμοποιούν τη γλώσσα των πιο άθλιων τρολς του διαδικτύου».

Η Novartis

Χωρίς να την αναφέρει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι έκανε αυτό που συνηθίζει, όπως είπε, να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Στη συνέχεια, κάνοντας πια αναφορά στην υπόθεση, μίλησε για φερέφωνα που προετοίμαζαν την κοινή γνώμη. Είπε ότι η υπόθεση της Novartis είναι απόδειξη πως η κυβέρνηση ψυχορραγεί. «Δεν αναδείχθηκε το σκάνδαλο από κάποιος αριστερούς ατσίδες! Παντού στον κόσμο αντιμετωπίζεται πως επιχειρηματικό σκάνδαλο» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Tags
Back to top button